TAK

Kære Svendborgenser.

Tak for lån af vores alle sammens dejlige by og smukke natur. Vi holder BISSEN MTB den 17. maj 2019 og kommer til at fylde lidt i gadebilledet og i Stevne- og Hallindskoven. Håber I bærer over med os og vil heppe på de mange mountainbikere. 

BISSEN MTB afholdes med opbakning og tilladelse fra Svendborg Kommune. Politiet har også givet tilladelse.

De bedste hilsener,

Svendborg MTB Klub

TRAFIK

Der er ikke spærret nogle steder, pånær ét sted, som er bunden af Enghavevej ved Galgebakken. Ellers er alle gader åbne. Undlad venligst at køre ind på Frederiksø med mindre du skal på arbejde derinde.

Regn med at det tager ekstra tid at komme igennem byen. Trafikken vil blive holdt tilbage visse steder, men der er ikke spærret. Trafikken kommer igennem. Bare langsommere.

Undgå evt. at køre ad Nyborgvej ved rundkørslen tæt på Statoil. Her kan der være kø. Brug i stedet Christiansmindevej via Fruerstuevej eller Tvedvej-Mølmarksvej til at komme ind til midtbyen eller uden om by-midten.

KONTAKT

Hvis du oplever problemer, så kom ned og hils på os på Frederiksøen. Ved akutte problemer kan BISSENs stævneleder kontaktes på 2924 6585.

OPLEV BISSEN MTB OG HEP LØS

Kom ud og se mountainbikerne i aktion. Det giver et ekstra pift for deltagerne, når de står publikum langs vejen og hepper.

Vær med til at vise Svendborg fra dens bedste imødekommende side.

Vi giver pølsehorn, øl/sodavand og bolsjer på toppen af Galgebakken i tidsrummet 12:10 til 14:15.

PROGRAM

Se programmet her (klik)

Der er aktivitet på Frederiksø hele dagen fra kl. 8:00.

Et af de bedste steder at se rytterne er på Galgebakken. Der er flest i tidsrummet 12:10 til 13:45, men der kommer ryttere på Galgebakken helt indtil klokken 14:15.

RUTE

Ruten er 25 km lang med start og mål midt i Svendborg på den gamle værftsø, Frederiksøen.

Ruten går gennem Svendborg by (Møllergade, Naturama, Galgebakken, Skolestien, Kongebakken, Rottefældeskoven, Stevneskoven, Hallindskoven og Christiansminde). Se rutekort nederst på siden.

Der er fire distancer:

BISSEN: 3 omgange a 25 km
BUMSEN: 2 omgange a 25 km
NITTEN: 1 omgang a 25 km
Børneløb: ca. 30 minutter på en lille rute på havnen.

rutekort

Se ruten (klik herunder) - forbehold for mindre ændringer.

Ruten køres med uret rundt. Start og mål på Frederiksøen.