Har du endnu ikke deltaget i Bissen MTB, er du sgu gået glip af noget❗️🙈 Det er m!therf!#%*ng topfed mountainbike, væddeløb, underholdning, samvær med gutinder- & gutterne i forårsklædte svendborgensiske fantastiske omgivelser, hvor du finder DK mest varierende og spektakulære MTB-rute😍
— Mads Weidemann, MTB enthusiast

BISSEN mtb 17. maj 2019 (ST. BEDEDAG)

Velkommen til BISSEN MTB - velkommen til den fede stemning og en rost og varieret rute.

BISSEN er et MTB løb på fed og varieret rute i Svendborg. Gennem havn, skov, by, bakker og fede spor. Glade deltagere, smukke Svendborg, råt værftsmiljø, lede stigninger, professionelt og udsolgt event.

Alt i alt en fantastisk St. Bededag på Sydfyn. Vi ses til BISSEN MTB 2019 d. 17. maj.

Oplev Bissen på 2 minutter - se Reportage fra 2018 udgaven her.

Reportage 2017

Oplev BISSEN på to minutter

BISSEN MTB er et marathon MTB løb som er fedt at køre for både motionisten og den øvede MTB´er.

BISSEN har base på Frederiksøen, den gamle værftsø, midt i Svendborg. Havnemiljøet danner en autentisk og rå ramme om start og mål.

Ruten er ca. 26 km lang og bliver rost meget for sin variation og fede spor. Ruten har det bedste med fra byens bakker og det bedste fra de etablerede mtb spor i de bynære skove.

Der er udfordringer for alle niveauer. Er du til BISSEN (3x26 km) eller BUMSEN (2x26 km)? Eller skal du "kun" køre NITTEN (28 km)?

Der er også børneløb, der foregår på en lille lukket rute på Frederiksøen (JUNIOR-BISSEN).

BISSEN MTB havde premiere i 2015. Vi afholder BISSEN hvert år på St. Bededag. 2019-løbet er 5. udgave.

Sammenholdet blandt værfts-bisserne var noget ganske særligt på den gamle værftsø, Frederiksø, hvor BISSEN MTB har start og mål.. Det markerer med en særlig holdkonkurrence, hvor vi kårer det største (sammen)hold. Læs mere her (klik). 

Vi er lykkes med at gøre BISSEN-ruten varieret og sjov at køre for både motionisten og den mere hard-core MTB´er. Vi har det bedste terræn i byen og de fedeste spor i skovene med. Vi har skabt et løb hvor stemningen og køreglæden er i top.
— Morten Lauritzen (Formand Svendborg MTB Klub) og Rico Busk (stævnevchef)
Svendborg MTB Klub er arrangør af BISSEN MTB.

Svendborg MTB Klub er arrangør af BISSEN MTB.